Posted by: Grace Paramita | January 27, 2010

jepara im coming

Bangun pagi pagi jam 315 am cuma untuk mandi trus cabut ke bandara sih bukan hal yang gampang buat gue, kebayang ga ritualnya ?……the hardest part is ngumpulin nyawa gue…..and the second hardest part is to let water touch my skin……biarpun itu air panas tetep aja rasanya jeri……muaaallleeessss…..

Tapi kalo tugas negara sih gue seru ajeeeeeee…….belum tar dr semarang ke jepara 3 jam bookk……asoy geboy dah hari ini….

Heeeee pesawat udah manggil neh……boarding dl yaaaa…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: