Posted by: Grace Paramita | January 27, 2009

bisu tuli buta

Krrrriiiinnnggg
Selamat malam
Ibu grace ada ?
Dar mana bu ?
Bu Reza

Bu, ada bu reza telpon
Oooooo

Ono opo to jong ? Kok ampe nelpon kerumah malem malem ?
Wong edan…..uda bisu tuli buta
Hehehehe kenapa jong kok ngomel ngomel ?
Hhhhhhh loe emang kelewatan bencoooonnggg
Hhhhhmmm loe pasti kontak gue ga bisa ya ?
Iya……gue ping pake BB, gue telpon, gue sms, gue buzz pake ym, gue telpon flexi loe ga ada yang nyaut maaannn, gue panggil d fb juga ga godeg yaolo cheeee,
Hahaha, kenapa sih kalian never allow me to be out of reach ?
Si ida ngamuk juga tuh dia ampe kesel loe ga bisa di kontak
Hahahaha
Trus gue bilang pasti si bencong lagi bisu tuli buta deeeehhhh
Hahahaha ada apaan sih ?
Bla bla bla


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: