Posted by: Grace Paramita | August 28, 2008

gosip sampe biru

meeting with my contractor ………….diketawain karena bengep begnep kok meeting……gelo pisan…geu nyengir aja……..

trus ketemu mr Dark Night……dia lagi gak jadi Dark knight…..soalnya keluar siang…lagi jadi tiger balm kaliiii emmbuuhhh….intinya dia ngecek bengep hasil kerjaan dia….adn sekalian gue ajakin gosip ama jajong and ida dan tipri…….jadilah dia satu diantara 4 ibu ibu….kesian banget cuma cengir cengir gak karu karuan….secara ibu ibu pada gangguin dia mulu…..apalagi jajong ama ida……

tar photonya di upload ama tipri ya……

btw, kebanyakan ketawa and pipi gue jadi biru deh…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: