Posted by: Grace Paramita | May 14, 2008

HAPPY BIRTHDAY

HAPPY BIRTHDAY MAS DIDI……..

MAS BONA…….

( maap gak punya photonya….) donasi atuh mas Bona.

ZAMANI ABDUL GANI…….

( Zam, my hubby twin brother……im  miss him very much……very……teruk lah nih…….)

 


Responses

  1. Thank you Grace!!

    Tadi udah ketemuan sama Didi.. and we congratulate each other.. hehehe kocak bener… Saling mengucapkan happy birthday… dan Didi ngakunya lebih muda…xixixixi

  2. didi is always “muda” hehehehe…. hepi berdsdey lagi ahhhh meski udah 2x lewat SMS…

    oiya, bona juga…. selamet ultah ya…. for sure you are younger than me kan hehehhe…… Btw, kok kita gak ketemuan di facebook yah bon?🙂

  3. Happy Birthday Eyang Didi tercinta……
    Wish you all d best.
    Laporan pandangan mata dong, kencan tadi malam…..
    hihihihi…..

  4. Happy Birthday buat semua yang berulang tahun.
    Thanks buat infonya. Buat bahan postingan baru di blog ddoc :-p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: