Posted by: Grace Paramita | May 7, 2008

Happy Birthday Pi…..

Dear Papi,

HAPPY BIRTHDAY YA PI…….how are you up there ? lagi ngeliatin ache ngga ? maaf ya ache belum sempat ke pati nengokin sarehan papi…… he…he…. i miss you…..

ini udah bulan keberapa semenjak papi pergi ya ? ……gimana Pi ? you left us in peace……and hope that you find your peace ………

aku udah lama belum ketemu mamie, uchie, wan and ade…..kangen juga liat si varel……lucu banget ya dia ….mukanya kayak di ade…which is kayak papi juga…he..he…masih suka di gigit si cie kayaknya….soalnya kata uchie si varel kalo ngga di abuse ama si uchie sehari aja langsung sawan…..he..he…..

terakhir telponan ama chie waktu her b’day…..

well Pi, take care ya……papi kan disana sendiri gak ada si uchie yang jadi suster 24 jam..he..he….titip titip doa ya…….miss you Pi……Love you…….

Your Dot,

Ache


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: